یادداشت و تفسیر
تعلل در انتخاب معاون سیاسی استاندار لرستان سعید سرشار
تعلل در انتخاب معاون سیاسی استاندار لرستان
تاوان تکرار دروغ سید محمد بحرینیان
تاوان تکرار دروغ
نواصلاح‌طلبی؛ خیرخواهی برای اصلاحات محسن مهدیان
نواصلاح‌طلبی؛ خیرخواهی برای اصلاحات
خطرناک‌‌‌‌‌‌تر از تحریم و تهدید مهدی محمدی
خطرناک‌‌‌‌‌‌تر از تحریم و تهدید
نقش و جایگاه حوزه های علمیه در پیشرفت فرهنگی کشور اختصاصی/
نقش و جایگاه حوزه های علمیه در پیشرفت فرهنگی کشور
آرشیو
امام و رهبری
حوادث
10 هزار قرص متادون در بروجرد کشف شد فرمانده انتظامی بروجرد:
10 هزار قرص متادون در بروجرد کشف شد
واژگونی سواری پژو 2 مجروح بر جای گذاشت حادثه در محور آزادراه پل‌زال
واژگونی سواری پژو 2 مجروح بر جای گذاشت
تصادف محور «اولاد قباد» کوهدشت 8 مصدوم بر جای گذاشت رئیس سازمان اورژانس لرستان
تصادف محور «اولاد قباد» کوهدشت 8 مصدوم بر جای گذاشت
تصادف در محور پل‌دختر_خرم‌آباد 4 مجروح بر جای گذاشت
تصادف در محور پل‌دختر_خرم‌آباد 4 مجروح بر جای گذاشت
آرشیو
گزارش
کلید توسعه لرستان در دست گردشگران لرستان؛ سرزمین جاذبه‌های ناشناخته و بکر/
کلید توسعه لرستان در دست گردشگران
وضعیت سیل‌زدگان پلدختر یک ماه پس از سیل ویرانگر گزارش/
وضعیت سیل‌زدگان پلدختر یک ماه پس از سیل ویرانگر
آرشیو

محققان دریافتند مصرف محصولات لبنی از ابتلا به سرطان‌های مثانه و روده بزرگ جلوگیری می‌کند.

کد خبر: ۲۱۸۷۵
تاریخ انتشار: پنجشنبه ۲۰ تیر ۱۳۹۸ ساعت ۰۸:۵۶

مدت‌ها است که شیر به عنوان ماده‌ای برای بهبود سلامتی شناخته شده است؛ اکنون محققان در مطالعات جدید خود اعلام  کردند که شیر به کاهش خطر ابتلا به انواع بیماری‌های مزمن کمک می‌کند.

براساس گزارش «مدیکال دیلی»، شیر و دیگر محصولات لبنی می‌توانند نیازهای غذایی بدن را برآورده کنند.

محققان بین‌المللی دانشگاه‌های اروپا و آمریکا نگاهی به 14 مطالعه از سراسر جهان انداختند تا درک بهتری از نقش محصولات لبنی بر سلامتی داشته باشند.

محققان دریافتند که محصولات لبنی کم‌چرب می‌تواند به کاهش خطر ابتلا به سندروم متابولیک، شکستگی مهره‌ها و دیابت نوع دو کمک کند.

برای کسانی که در تلاش برای جلوگیری از ابتلا به سرطان هستند مصرف متوسط شیر و محصولات لبنی موثر است و شانس ابتلا به سرطان‌های روده بزرگ و مثانه را کاهش می‌دهد. البته باید بدانید که شیر هیچ تاثیری بر سرطان پروستات ندارد.

گفتنی است؛ خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی در افرادی که به طور روزانه محصولات لبنی، فیتوسترول‌ها و اسیدهای چرب امگا3 را مصرف می‌کنند، کاهش می‌یابد.

انتهای پیام/


 

منبع خبر: فارس

مطالب مرتبط:
برچسب ها: شیر سرطان 
برای دریافت جدیدترین بسته اخبار روز اینجا کلیک کنید   
نام:
ایمیل:
* نظر شمـا: